Mums

J & jag har nyss varit och shoppat lite mat, idag blir det hamburgare med bröd & mos. Självklart hamburgaredressing & gurkmajonäs, mina favoriter !! :) Träffade även min käre vän Elin utanför affären.

Efter helgen så kanske vi inte ses på några veckor om farmor & jag har tur. Vi träffades nämligen inte ihelgen så nu på lördag så blir det fler lotter att skrapa. Då är jag förhoppningsvis miljonär ! :)
Nu blir det mat,lite tv & sen sova :)
Just ja, lovade att skriva upp receptet på faijitas med räkor på bloggen eftersom den blev så poppis men jag gör det under veckan.
Puss

åhh...

Vet inte hur ja ska få ihop allt, heltid praktik & Ica .. Inget stämmer med dygnsvila för att jag ska försöka få ihop det. Tänk om man hade en snäll tvilling som ville jobba lite !
Nu är det bäst att sova om man ska orka upp imorgon bitti !
Puss

Jobbig vecka

Denna vecka blir jobbigt, börjar min praktik idag ute vid marieberg 13.30-21. Blir ju jobb & praktik hela veckan eftersom jag ska jobba på Ica i helgen .. Känner mig inte ett dugg taggad !
Puss


Partykvällen

Det var hur trevligt som helst ! Vi tjejer gjorde mat här hemma & sen vandrade vi ner till mastis. Där nere stod vi självklart vid karaoken & ägde en stund :) Idag slog jag även rekord i att sova, jag är annars så van att gå upp tidigt så även om jag inte ska göra något så vaknar jag tidigt. Klockan 1 gick jag upp idag ! Har väl inte sovit så länge på flera år, det var också bra för jag kände inte ens att jag hade varit ute igår !
Här kommer gårdags bilder :)

Partykväll :)

Nyss hemkommen från stallet, mockat, ridit & sortera massa grejer. J & jag har städat här hemma så det är inte ett dammkorn här hemma :) Ska hoppa in i duschen nu & sen ska jag hämta tjejerna & så ska vi handla. Jaa helt klart väljer vi Ica Maxi !
Kommer bli en toppen rolig kväll & jag lovar lägga upp bilder imorgon när jag vaknar !
Puss
J & Zakopane


fredag kväll

Yes nu är det äntligen helg & jag är ledig efter att jobbat hårt 3 helger på raden ! Känns underbart men man blir ju ändå inte ledig för då finns det ju mer tid att planera in saker. Inhandla hårfärg förut så mamma hjälpte mig att slänga i den & sen fick jag något stölleryck och städad & gjorde rent hela henne toalett. Sen käkade vi något nytt men vet inte vad hon kallade det direkt men det var supergott :)

Blev en jobbig cykelfärd hem eftersom det var snö överallt & ingen plogar .. Julia skrev i tidigare inlägg
"Imorgon blir kvällen vi inte kommer att glömma:D" men chansen att alla inte kommer ihåg hela kvällen kan ju bli ganska stor ! Haha !
Nu ska jag göra tacosgratäng till mig & J. Önskar er en trevlig kväll ! Puss
Här är J, dock inte helt nykter :)

blickar framåt åt helgen :)

Jag ser vekligen fram emot lördagskvällen med brudarna & gubben  ! Får väl se om J orkar med en helkväll med oss :) Först ska vi laga mat här hemma, det ska bli Fajitas med räckor & sen ska vi till Mastmagasinet !

Ansvar kommer med åldern

Det är mycket roligt man får göra när man har fyllt 18 år ! Jag har nämligen blivit blodgivare & ska inom kort iväg & ge blod. Jag anser att det är fler som borde ta sitt ansvar att ge blod till människor som behöver det inom sjukvården. Snart kanske det är du som ligger på operationsbordet och behöver blod. En frisk människa har mycket blod och det är så lite man ger & det kommer mer blod hela tiden så varför inte offra sig en halvtimme. Det bästa är ju att det är lite fika också ! :)
Om det är någon som är intresserad så har jag numret !

Puss

Intressant föredrag

Först & främst måste jag säga att det var en fruktansvärd bra föreläsning och jäkligt intressant !! Känns som man skulle kunna sitta längre än tre timmar för att lyssna ;)
Igår var jag till badhuset och simmade men blev inte så länge. Jag gick upp ur vattnet och sen när man ska i igen så blir det skitkallt så då struntade jag i det .. Nästa gång så får jag vila i vattnet istället !
Imorgon har jag faktiskt inte så mycket planerat så tror jag ska försöka göra mig av med tvätthögen som växer.

Puss !

Back in school

Just nu sitter jag i matsalen & ätit pastagratäng med quorn. Verkar inte bli så mycket plugg för någon av oss tjejor, elin spelar sims och Cassie och Julia kör hänga gubbe :)

Idag ska jag & mamma till badhuset och förbränna lite fett & bygga muskler !
Imorgon ska jag rida Doolie åt Anette & sen ska vi åka till Karlstad på föreläsning om pulsbaserad träning. Det kommer handla om träningsfysiologi och visning av Polor pulsmätarutrustning. Tror det kommer bli intressant och det hoppas jag verkligen eftersom är hela 3 timmar ! :)

Puss

karlstad två gånger på en dag ..

Jonas var sugen att köpa taklampa till matsalen så vi åkte till Ikea & inhandlade lite saker, självklart blir det mer än vad man tänkt sig :) Blev två taklampor, vitlökspress, blomkrukor till de nya blommorna, bakverktyg & lampor till hyllorna. Efter shoppingturen blev vi som vanligt hungriga så då åt vi ute på bergvik på mama´s pipzzeria. Helt klart den bästa nachos tallriken i Karlstad finns där !
Förut skrev jag ju att jag inväntade våren men jag lär få vänta länge för det blev ett jäkla snöväder när vi åkte hem.


Gult i lägenheten

Här hemma inväntar man påsken och våren ialla fall, har varit i väg & handlat lite påskliljor så det är lyser gult i matsalen nu :)
Ikväll får ingen missa att det är hockey & hålla tummarna för Färjestad !!


Nya attraktioner !

Liseberg har en ny karusell ! Tyvärr är jag både lite åkrädd och väldigt höjdrädd men man kan väl kanske offra sig i sommar :)

Bilden är från liseberg
För övrigt försöker jag få lite gjort i skolan men är svårt när man äntligen får träffa tjejorna & prata lite skit :) Eftersom jag styr över mina skoltider just nu så går jag efter lunch så ska Elin & jag på stan och lämna in min telefon för jag hör inte något i den.

Puss

Söndag :)

Idag har jag jobbat hårt & sen åkte jag till stallet och gjorde lite nytta :)

Veckans planer är ganska faktiskt vilket är skönt !

Det som är inplanerat är skola på tidag, pulsföredrag 3 timmar i Karlstad som jag tror kommer bli riktigt intressant och lärorikt på onsdag samt det viktigaste av allt. Mastis på lördag !! :) Nu har jag jobbat så hårt under helgerna så jag blir kungen i baren ! :)

Puss


Lördag :)

Först vill jag be mina kära läsare om ursäkt för den dåliga uppdateringen, det beror på att jag har jobbat eller som vissa säger: "Varit närvarande"  Och nu under kvällen kommer jag vara chaufför.
Sen har Elin gjort en bekännelse också. Skulle jag bli biten av en haj så får jag allt som frun äger ! :) Det skulle kännas skönt för att det kanske läker de sår som blivit av att ingen har berättat för mig att det faktiskt finns hajar i Sverige. Antagligen så var läraren outbildad eller så helt enkelt missade jag dessa lektioner..

Jag är en tjej men ganska många funderingar i huvudet på.. Men någon av er kanske känner er manade att svara på varför det heter älgstudsare? Älgen studsar väl inte direkt ..

 
Här är farmors beach som jag kommer ligga på under sommaren !

Puss

Hajar i Sverige !!

Idag fick jag reda på att det finns hajar i Sverige ! Jag har vetat har de har funnits typ inlåsta men inte trodde jag väl att de fanns typ vid västkusten .. Jag har ialla fall beslutat att aldrig bada mer i sjön eller havet, de dyker säkert upp överallt nu förtiden i dessa klimatförändringar. Säkert någon Storforsare som har slängt en vithaj i basta så jag avstår och kommer att bada hemma hos farmor i poolen istället !

Jonas & jag har gjort räk&svamp paj och sedan åt vi fruktcocktail, MUMS !

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag !!

Puss

Väkommen helgen !

Äntligen helg men för att få ihop pensionen tills jag är 65 år så har jag valt att jobba helger så jag är inte ledig som alla andra ! Jag kommer när jag är 65 år avnjuta helgerna ordentligt då istället :)

Måste berömma Jonas också, han är riktigt duktig på att spakla så här ser ni han in action. Så förhoppningsvis är taperterna på snart :)
Jonas





   
Här är vardagsrummet som är nästan helt klart, vi måste bara få upp lite
grejer på väggarna!

Puss

Becca sitter i tv 4 soffan?

Ja det kan nu blir möjligt ! Farmor & jag ska börja köpa en trisslott var & skrapa de på lördagar, om ni undrar varför vi helt plötsligt sitter och skrapar fram miljonvinst i tv-soffan :)

Go natt !

Snyggt & rent

Dagen inledes med att tvätta, vilket är väldigt roligt när det blir snyggt och rent. Så då tog jag & rensade ut garderoben också :) härligt härligt, måste vara vårkänslorna som gör att man orkar allt tråkigt !

Idag får den hemska Josef Fritzl sin dom, vilket jag hoppas blir livstid & mång miljon belopp till hans barn & barnbarn ! Toni Allden som mördade Caroline i Svergie fick livstid men sköter han sig så kommer han väl tyvärr ut om några år.. ISverige borde det vara så att fick man livstid så är man inlåst tills man dör !


Min pärla funkar ;)

Nu vet Jonas vad det var som gjorde att min bil inte startar jämt. Någon jäkla kabel som glappa :)
Han får som projekt av mig att svetsa och byta bromsar så ja kan besikta den.

 Sån här modell & färg har gamla Bettan :)


Solsken :)

Äntligen har solen börjat lyst med sin närvaro :) Igår var jag i skolan för första gången på ganska länge faktiskt. Jag lyckades få MVG på mitt projektarbete som handlade om coachning & hälsa !

 Här är min käre vän Elin

Besök & god mat :)

Under dagen har jag haft besök av mina kära vänner Elin & Nina. Det blev ost & kex, fruktcocktail & te :) Vi har suttit & kollat på lite intressanta resemål så får väl se vad vi bestämmer oss för. Nyss gjorde vi bakad potatis med räkröra :)

För er som inte vet så är Doolie en häst :)

Puss!

Ny vecka & nya möjligheter :)

Först måse jag berätta att begravningen var jätte fin men självklart jobbig. Sen hände det inte så mycket mer på fredagen faktiskt. Under helgen så har Jonas & jag varit på 83-års kalas och smaskat i oss smörgåstårta !
Jag var tillbaka på Ica lördag & söndag för att jobba extra, vilket är skönt när det blir lön. Efter jobbet i söndags så tog jag en långtur med doolie 2,5 mil.
Snart funkar min bil igen, det var tydligen en kabel till motorn som var glapp :)

Jonas & jag har bestämt oss att börja spara pengar seriöst nu för en resa :) Någon som vill med ?


Under helgen har det hänt en till bra sak som kanske kommer att chocka vissa men jag är nöjd med beslutet så det får ni veta snart läsare :)

Torsdag

Ett till arbetspass avklarat, imorgon ska jag jobba tills det är begravning så blir en kort dag. Det blir nog en fin begravning & så får man träffa lite släkt.

Måste bara berätta att det finns värre bilförare än mig .. Min bror ! Han & pappa övningskörde och han såg inte tjejen eller bilen som plötsligt dök upp & skulle backa på konsums parkeringen.. Bra kört :)


Nu hoppas jag att jag får min bomlösa sadel såld så Elin & jag kan spendera mer pengar på mastis så de inte går i konkurs! Haha :D

Puss

God kväll !

Under dagen har jag jobbat på hemtjänsten, så blir det jobb imorgon & på fredag med tills begravningen börjar. På lördag & söndag återvänder jag till mitt kära.. jobb i kassan :)

Om ni undrar vad det var för tok i byn imorse så var det jag för jag fick låna pappas bil :) Det är väl bara han & Anette som vågar låna ut sin bil.. Haha !

Sen är jag väldigt nyfiken vilka som läser bloggen för jag ser att besöks siffrorna ökar varje dag, vilket är roligt ! Ni kan väl lämna en liten hälsning :)

Puss & go natt !


Shoppat & lagat mat :)

Efter många om och men så var jag iväg och köpte en svart kjol förut. Sen måste jag berätta att Jonas verkade nöjd med spaklingen som jag gjorde ! Nu så har vi precis ätit langos, det är verkligen hur gott som helst ! Sen är det faktiskt väldigt enkelt att göra det också :)

Puss !

                               

Händig kvinna...?

Jag har spaklat lite i sovrummet nu så Jonas kan sätta upp tapeter någon gång. Men vet inte om jag var den bästa på att göra det, själv är jag nöjd men Jonas får säkert dubbelt så mycket jobb bara för ja spaklade :)

Det märks vad han säger när han kommer hem !


Puss


God morgon !

Idag ska jag försöka fixa med länkarna till bloggen om jag klarar detta själv vill säga.. Är det någon som vill bli läknad så säg till.

Imorgon fyller farfar år men vet inte riktigt vad man ska köpa för något. Kanske blir en Werthers påse, alltid lika uppskattat :) Idag hoppas jag att jag får tillbaka plånboken jag glömde i helgen i bilen som jag körde. Man blir ju helt låst utan plånbok !

Puss


Välkommen till min blogg!!

Äntligen har jag skaffat mig en blogg så ni kan läsa något intressant på nätet !

Dagen började med att ha föreläsning och lektion för Friskvård, Omvårdnad & Ledarskap 1&2or om huden samt hur man tvättar händerna på rätt sätt i vården. Efter lunchen så åkte jag, Elin & Emma hem till Kristinehamn & handlade fika och pratade skit. Imorgon är jag ledig så det blir att vila mest för sen jobbar jag extra onsdag-söndag i hemtjänsten och på Ica.

Puss

RSS 2.0