tjugonionde i fjärde

Nyss gjort mos & korv :) Vilken höjdar mat !!
Tror jag har fått magkatarr igen tyvärr. Ska cykla iväg till praktiken nu.
Puss


tjugoåttonde i fjärde

Fick sluta tidigare från praktiken så är redan hemma. Väntar på att Jonas ska sluta så får han skjussa mig till stallet. Förhoppningsvis så kommer vi börja slipa på de gamla tapeterna sen för han var i väg igår & handla grejer till det. Skulle vara fruktansvärt skönt med ordning & lite mer stil här hemma ! :) Sovrummet & hallen är ju första prioritet nu !
Puss

Helgen

I fredags blev det jätte trevligt med grillning hos Björn ! Sedan tog jag mig en snabb 3 timmars sömn hemma hos farmor & farfar innan det var dags att gå upp för att åka ner på tävling. Klockar 3 på natten fick vi gå upp ! :)
Riktigt bra väder fick vi iaf !
Sarah & jag hade jättetrevligt ute i skogen när vi åkte bil men tyvärr klarade inte Nova första grind utan blev utesluten. Så blev hemfärd mycket tidigare än väntat.
Då ringde jag till J & då bestämde vi oss för att ha lite mys när jag kom hem, jaa tjena ! Becca var trött som en gris & somnade när J åkte i väg till Maxi för att handla godsaker ! Vilken super flickvän jag är ! :)

Inte länge kvar till man slutar skolan, jag kommer bara tillbaka en snabbis till skolan efter praktiken & sen tar jag studenten ! Elin hade hämtat ut våra mössor idag !!
Puss


Talang eller inte.. :)

Snart ska jag visa upp mina grilltalanger ! Haha ! blir säkert lyckat :)
Imorgon eller hur man ska säga så ska jag upp runt kl 4 på morgonen om det inte var ännu tidigare kanske, ska ner till katrineholm & vara hinknisse samt dra hästtranstport :) Kommer bli en kanon dag !
Har tagit grönt kort också  !
Puss


blääää

Den jobbiga huvudvärken sitter fortfarande i & att jag känner mig yr så jag fick sjukanmäla mig i dag tyvärr. Lyckligtvis så har jag inte ialla fall någon feber. Kanske dags att ändra om sitt stressiga liv ..
Puss


..

Med Ipren & päronsplitt så mår man bättre så snart knallar jag ut till Marieberg.

tjugoandra i fjärde

Vaknade nyss upp med illamående & världens huvudvärk ! Tråkig start på dagen måste jag säga. Ska ta Ipren & sen hoppas jag att jag är bra tills 13.30 då praktiken börjar.
På torsdag ska jag skriva för grönt kort ;)

Puss

tjugoförsta i fjärde


Här är bilden från när vi gjorde smoothis :)


Studentkläderna

Vill ni få er ett gott skratt?!

Kolla denna länken från talang !! Guuud, tror jag dör varje gång jag kolla på den ;)

nittonde i fjärde

Idag har jag jobbat hårt på Ica, sen åkte jag till stallet & gjorde klart. Imorgon kommer vetrinären och vaccinerar min horse.
Nu började filmen igen efter reklamen så måste fortsätta kolla på den :)
Föresten gjorde J & jag världens super godaste smoothis !
Puss

Yeeeees !!

Anette & Doolie fick godkänd 5-mils ritt idag ! Jag & Elin var hinknisse vilket gick super bra ! Gick väldigt bra att hitta i skogen också men det var pågrund av att Elin hade verkligen full koll ! Nästa tävling som vi ska på är i Uppsala & den är 8 mil :)
Dagen har varit fantastiskt förutom att det blåste ganska kallt ibörjan. Imorgon ska jag jobba på Ica igen & på måndag är jag ledig !! Men då ska Zakopane vaccineras.
Ikväll ska J & jag kolla på Phone booth på kanal 4.

Bilder kommer sen från tävlingen när Elin har skickat dem :)
Ha en trevlig kväll !
Puss

Tävlingsdagen !

Imorse var ja uppe långt innan tuppen :) Är fem mils tävling idag & jag tror att det kommer gå super. Elin följer med & är kartläsare så jag slipper snurra runt helt själv ute i skogen ! ;)
Skriver om hur det går senare i kväll ! :)

Puss

sextonde i fjärde

J är påväg & hämtar mat ! Yeea, man måste ju unna sig att slippa göra mat någon dag :)
Igår skulle jag ju söka till högskolan men sidan hade ju kraschat så det var inte så lätt. Sökte idag efter praktiken massa utbildningar så får man väl se om man kommer in & om man vill plugga flera år till .. Livslångt lärande vet ni !
"I ungdomen lär vi, när vi blir vuxna förstår vi"
Kanske ska satsa på att bli hemmafru istället =) Eller om Elin kommer igång med sitt företag så kan ju hon anställa mig !
Imorgon är jag ledig men ska förhoppningsvis träffa Torbjörn & sen till badhuset & stallet för att göra i ordning till tävlingen på lördag :)
Ha en trevlig kväll !
Puss

fjortonde i fjärde

Jag är verkligen en kock, har nyss gjort kyckling & mos ;) Måste ju ha matlåda tills imorgon när ja är ute på marieberg.
Idag får jag göra lite bekännelser, har varit & lekt i lekparken vid kvarndammen. Men det var helt tillåtet att leka idag eftersom min lillasyster var med ! Annars kan det se lite dumt ut..
Imorgon är sista dagen att skicka in till högskolan .. Ursch vilken press man börjar få nu.
Efter jobbet imorgon ska jag lämna tillbaka bilen & sen rida Doolie en stund, blir inte alls hårt eftersom det är tävling på lördag & då behöver han ha energi.
Puss


Min lediga dag ! :)

Idag är jag äntligen ledig ! :) Håller på att tvättar & förut var jag och tog blodprover för att få lämna prov. Skulle ta ungefär 5 veckor innan jag skulle lämna blod.
Var faktiskt på mekonomen förut & köpte olja, tur att det finns hjälp att få där när man inte fattar något om sånt där :)
Puss

trettonde i fjärde

Tyvärr blir det ju så att är det mycket slit så hinner ja inte uppdatera något värst. Idag har jag testat att ta blodprover & det gick verkligen super ! Hade riktigt bra snits ;)  
Imorgon ska jag själv iväg & lämna lite prover på sjukhuset & sen förmodligen lämna blod :)
Nu är det dags att sova !
Puss

Påsk lördag :)

Har varit i Molkom och ätit massa mat så jag är verkligen proppmätt för flera dagar framåt ! :)
Jag är supertrött för jag jobbade ju idag & fick gå upp så tidigt. J & Björn sitter och sjunger & spelar gitarr, för att deras sångröster ska bli bättre så dricker de öl ! Haha ! Tvekar väldigt stort på det faktiskt !
Imorgon ska jag lämna tillbaka bilen & sen ska jag jobba igen.

Hoppas ni har haft en jättetrevlig dag !
Puss
  Björn lirar & sjunger :)


 <3

Låååångfreda !

Idag skulle jag sovit länge för jag var ledig.. tyvärr har man är jävlig pojkvän som glömde stänga av alarmet på sin mobil ! Det ska han få igen för iaf någon gång =)
Har varit ute & ridit med Anette idag, var helt underbart väder ! På lördag är det hästtävling :)
Imorgon är det jobb som gäller & sen ska jag åka till Molkom för där är jag bjuden på middag. Just nu är min käre pojkvän & hämtar mat från Valentino som jag, han & Björn ska äta. Först skulle vi göra fin mat men ångrade oss snabbt sen när Elin inte skulle vara med :)

Som sagt så är det tävling på lördag & det kanske är någon som vill med & vara hinknisse? Tävlingen är i Kristinehamn så det är nära.
Glad påsk föresten !

Puss

Här är en tävlingsbild från förra året.

nionde i fjärde

Sitter & glor på grannfejden just nu. Guuud vad människor kan ha problem ibland, två pensionärer som har massa tid över att tänka på grejer att klaga & störa sig på ! T a n t e n  har tillochmed räknat ut hur många ggr en gris kan bajs per år..
Imorgon är jag faktiskt ledig men har saker planerat iaf tyvärr.
Sov gott vänner ! ♥

åttonde i fjärde

Praktiken har flytit på som vanligt i dag & sen har jag inte orkat med så mycket mer.
Nu är jag iaf glad att jag får äta påskmat i år ! Pappa har fixat bil så jag kan åka till Molkom på lördag :)
Sitter & kolla på efterlyst nu med Jonas, vågar inte kolla på det själv :)
Sov gott ! Puss

sjunde i fjärde

J är ju schysst, vi skulle handlade igår & så ställde han bilen på handikapp. Då sa jag ju så klart att här får du väl inte stå fattar du väl ! Men han svarade bara Becca, du är med i bilen så då är det tillåtet förstår du :)
Snart kommer min studentmössa & kläder som Elin ska hämta åt mig! Inte alls många skoldagar kvar efter jag kommer tillbaka till praktiken tills det är studenten !
Idag handlade vi bromsgrejer till min pärla & självklart wunderbaum med jordgubbslukt.
Igår var första gången jag fick reda på att jag får tillbaka från skatten, annars har jag alltid fått betala !
J & jag har gjort i ordning massa foton & satt de i fototavla idag, nu väntar vi baratapetsering innan vi kan sätta upp tavlorna.


Puss

vecka sexton

Då började den nya veckan med praktik, kommer ha praktik alla dagar denna veckan förutom på fredag. Annars är inte så himla mycket inplanerat faktiskt. Får väl se om jag hinner med någon påskmat i år :)
Min minsta lillasyster har fortfarande magsjuka och verkar inte bli något bättre så inatt så ska jag följa med mamma & henne till sjukhuset om det behövs. Just nu sover hon ju men vi får väl se senare.
Idag har J & jag varit i stallet eftersom jag råkade få med Anettes bil nycklar efter att ha lånat bilen i helgen :) Bra Becca !


Här är syster
Puss

Helgen

Helgen har varit full med aktiviteter, har ridit Doolie under helgen & sen har Anettes hunder varit hos oss. Jag försöker övertala Jonas till en golden retriver ! Han är en väldig hundälskare så vi får väl se vad det blir :)
Igår var vi ett roligt & friskt gäng som gick ut på Taverna & hade dunder kul !
Har även hunnit med & jobba under helgen också.
Ikväll blir det mys framför tvn & sen ta igen alla timmars sömn man missade i helgen ;)
Hur har eran helg varit då?
Puss


Här är en av Js mammas hundar

Hemligheten

Den lilla hemligheten som jag har är att innan jag tar studenten så kommer jag sluta jobba på Ica. Jag har sagt upp mig :) Vet att det låter konstigt kanske men jag har ska hålla på med ett annat jobb ! ;)
J & jag åt nyss kyckling, hemma gjord klyftpotatis, tzatsiki & potatissallad. Jag är verkligen en höjdare när det gäller mat !
Imorgon är jag ledig vilket är väldigt skönt för sen kommer jag förmodligen inte vara ledig förens i mitten av V.18 om jag har oflyt eftersom jag måste få ihop det med både praktiken & jobbet. Synd att det inte fanns fler timmar på mitt dygn !

Sen får jag väl lov att berätta att även om jag kommer sluta jobba på Ica så kommer ändå inte drömmen om att få göra en reklamfilm med Ica-Stig försvinna. Tänk Ica-Stig & Ica-Becca, jag skulle kunna vara hans barnbarn som kommer till affären för att sommarjobba & sen slutar det med att jag är nya Ica-chefen på reklamen :)
Jajja drömma får man ju alltid göra !
Ni kan ju kolla på
Ica, där kan ni kolla på alla reklamsnuttar som finns. Ibland är jag rastlös & då kollar jag igenom alla, man får sig att ett gött skratt !

Puss


work work

Idag har jag haft praktik som vanligt, blev även erbjuden arbete ;)
Imorgon lovar jag att berätta hemligheten ! :D
Nu ska jag göra mat & käka glass.
Puss

RSS 2.0