Bettan förstörd..

Imorse när jag skulle skynda mig ut till Lundsberg för att gå ut med Nettans hundar samt rida och grejer istallet så är det någon jävla idiot som har förstört HELA framrutan för mig ... Så det går ju inte köra skiten för då skulle jag ju få hela rutan på mig samt det är olagligt. Jag som skulle släcka mina 2or inom de närmsta dagarna. Nu istället så får de besikta om HELA Bettan och då kommer det vara mer grejer som inte funkar..
Blir så jävla less, jag får slänga ut pengar nu som jag istället skulle ha till studentkalaset samt en resa med klassen för att avsluta trean på något roligt sätt. Odioterna snodde ju inte ens någonting istället bara förstöra för att vara jävlig !
Det var några månader sen som de gjorde inbrott i J gamla fula volvo, då tog de bara mina nya ridbyxor samt sportbh men sket i pengarna som låg i bilen samt sterion. Vilka konstigt folk det lever i vårat samhälle !!
Nu fick jag avreagera mig lite iaf ;)
J är underbar och låter mig låna hans bil när jag jobbar iaf och pappa hälpte mig med försäkringbolaget så lite bra folk finns det oxå <3
Ikväll ska jag & J till fastingen en snabbis, han lovade mig sockervadd =)
Puss

tröttisar

Jag gjorde räksallad till mig & J och vi skulle kolla på tv men vi tvärslocknade ju. J sover fortfarnade så ska väcka han så han inte får nackskador av att ligga i soffan ! Hoppas ni får en trevlig kväll ! Puss


Fastingen

Idag lämnade jag in tre färdiga arbeten !! Nu är det bara hälsodagboken kvar men det är så lite kvar så borde nog vara klar med den snart.
Igår jobbade ja 14-21, i helgen så gör jag min sista helg på ICA. Kommer nog bli konstigt att inte sitta där längre, man har ju träffat så mycket folk under tiden och det är mycket roligt man har hört ! :)

Imorgon är det meningen att jag ska på kalas men kommer inte hinna det. Ska till stallet och rida och så sen är det ju jobbardags. Inte så roligt att åka till Lundsberg på morgonen och stressa för att åka tillbaka till stan och sen till Storfors..
Nu ska jag faktiskt städa igen, känns som man inte gör något annat ! Kan inte förstå att J & jag kan stöka ner så mycket :)


Kikade föresten på distansbyxor från utlandet eftersom det inte finns de färger jag vill ha i Sverige men de var dyra. Farmor !! Det kan du & farfar köpt till mig ! Då behöver jag inte heller något paket när jag fyller år ;)

Puss

Gubbar

Svininflensan arbetet är på börjat och imorgon ska jag till skolan och fortsätta så förhoppningsvis blir jag klar !
Idag handlade jag 2 liter jordgubbar som J & jag ska äta upp nu :)
Puss


Woooow snart klar med skolan !

Äntligen klar med arbetet om skallskador & ett arbete om läkemedel ! Imorgon kommer jag bli klar med min hälsodagbok & ska även börja med slutuppgiften i sjukvård, tänkte skriva om svininflensan :)

Imorgon har jag dressyr pass inför någon tränare som skulle komma tidigare på dagen & sen blir det skolan.
Fick föresten insperation till mat när jag handlade på maxi förut, skit gott var det ! Laxgryta med fänkål, äpple och lök :)


Löning idag!!

Nyss ätit kyckling med pasta i skolan & nu ska jag försöka ta tag i alla arbeten som ska bli klara någon gång. Ska snart åka hem till Kristinehamn och hämta bilen och sen åka till Storfors & jobba på Ica :)
I helgen gör jag sista helgen där & igår skickade jag in CV & personligtbrev till ett annat företag, det var två olika tjänster men vi får väl se. En är ju mer intressant än den andra kan man ju säga om jag inte kommer in på de utbildningar jag vill ! Emma var snäll & hjälpte mig att skriva ett bra brev, glömde dock att skriva att jag har körkort så jag får skicka ett mail och skriva det.

Någon som är sugen på att åka till Liseberg under veckan ?
Puss

Lag-SM

Hemma en stund nu, har suttit hela dagen ute vid A-9 och skrivit ankomsttider på varje slinga. Jag tror jag bara har massa siffror i huvudet nu ;) Ska åka tillbaka nu men jag berättar mer i kväll :)
Puss

Röda prick Becca

Hej vänner !! Nu är jag hemma efter att tagit en 3,8 mils ridtur :) Har gått super men efter 2 mil så började jag känna att det sved lite över allt & när jag kom tillbaka till stallet visade det sig att jag har röda prickar överallt ! Typiskt ! Men det som inte dödar det härdar vet ni :)
Imorgon är jag funktionär på Lag-SM i Kristinehamn, tyvärr är inte distans någon publiksport men kom gärna dit iaf :)
Nu jag J & jag ner på crusingen och sen ska jag hem och sussa i sängen för jag ska ju upp tidigt imorgon.
Hoppas eran helg har varit bra !
Puss

Helgen har börjat

Idag har jag solat 20 minuter !! Det var de sista minuterna jag kunde börja slappna av, verkar bli en lång process för att kunna sola själv :)
Snart ska J & jag åka till Karlstad och äta mat. Först tänke jag att vi kunde äta mat på mastis men eftersom J blev utslängd där ifrån så vägrar han sätta sin fot där :) Han var ju nästan inte ens påverkad när vakten slängde ut han. Bättre de tar de gubbarna som är riktigt fulla istället ! Tror vi skulle äta på Blue Moon Bar :)
Imorgon så blir det långtur med Anette & Ulli och på söndag är det lag SM i kristinehamn och jag ska vara funktionär ! Hoppas på bra väder bara !
Ha en trevlig kväll & ta det lugnt !


Föresten måste jag berätta en sak ! När Loppan och jag sov med varandra när vi var lite yngre men inte för så himla länge sen så vaknade jag på morgonen och sa "Godmorgon Älskling" & så fick hon en puss. Jag var trött och fattade inte att det var hon som låg där. Guuuud vad vi skrattade sen !! ;) Vi har gjort mycket tokiga grejer ihop, alla gånger vi kollat på film & blivit rädda, gången jag skjussade henne på cyklen och vi trillade och det blev inspelat på film när Palm åkte förbi. Loppan är en härlig människa ! <3
Puss

fobi för att vara instängd .. =)

Hej Kusin i storstan! Jag håller med om gardinerna men det är just så att svärmor har köpt dem så de får hänga upp en stund ;) Haha ! Puss


Det var skönt att prinsessan har en prins som hjälpte till med städningen =)
Var & solade förut för att få lite färg till studenten och balen men jag har ju värsta fobin att ligga där !! Mamma satt med och pratade med mig =) Jag vet att jag är tönt men så småningom kommer jag väl lära mig ;)
Jag lär väl ligga i lite nu om jag ska hinna få någon färg.
Puss

Hej-kom-och-hjälp-mig !!

Hela lägenheten ser ut som hej-jag-är-behov-av-städhjälp ! Mitt första alternativ är att prinsessan Rebecca skaffar en städerska och det andra är att hon får göra skitjobbet själv .. Jag är tyvärr säkert på att prinsessan får lov att skita ner sig och göra jobbet själv ! =) Tänk att få städhjälp, gud vad skönt och vad mycket tid man skulle spara att göra roliga grejer för istället men jag får vänta till min kropp blir dålig och inte orkar själv. Skulle vara villig & betala för bra städhjälp, det tycker jag väl att J & jag kan unna oss :D
Puss

Klöv Becca

Jag ska sluta umgås med negativa människor & bitterfi**er och istället umgås med positiva och härliga människor ! Tänk vad mycket roligare allt kommer bli !

Tidigare ikväll var jag, mamma, Micke & Lizzan i kvarndammen och lekte samt köpte glass på Donken. Jag lyckades med tre grejer under den korta tiden i lekparken. Mamma och jag gundade på gunbrädan tror ja det heter samtidigt som jag åt glass och var på väg upp i luften. Var tydligen lite glubskskulle äta samtidigt och tappade balansen och trillade ner på marken med axeln före. Sen var det cyklar man skulle trampa runt i en cirkel med .. Tror ni inte att klöv Becca fastar med foten i !!
Trodde jag kunde råka ut för allt i lekparken men fanns tydligen en grej till att göra. Åka slänggunga och åka in i grenen och få ont & förstöra min tröja. Kommer vara mörbultad imorgon ! :)

Trevlig kväll :)
Puss


good morning friends !

Kvällen igår slutade väl som vanligt. Jonas sitter vid datorn och Becca ligger i soffan & kollar på olika kriminalserier typ CSI, Navy osv. Sen somnar jag som alltid och Jonas får väcka mig så jag går till sängen och slocknar direkt =) Vilken trevlig flickvän man är !
Är det någon som vill köpa trisslotter & stödja Wermlands distansryttare? Jag måste sälja 25 st a 40 kr st och jag har bara fått sålt på några ..
Sen när J kommer hem så ska jag prata med han om ALLA fina Golden retriver vovvar som är till salu ;)
Puss


Muffins bakaren Becca

Dagen började med idrott på I2 och sen dusch & lite plugg. Efter lunchen i skolan åkte jag hem & sen bada jag min skitiga häst =) Han är ju så snäll så han står ju still när jag spolar av han men efter ett tag så märkte jag att jag hade tagit slut på varmvattnet i LS stallet så blev visst lite kylligt på slutet, tur att det var så varmt ute :)
Imorgon ska jag sova ut och sen trodde jag att jag kunde tvätta mina stallkläder men då är det ju något smart huvud som har bokat HELA dagen, trodde att alla följde reglerna om att inte boka HELA dagen ! Kanske är lite elak och slänger i mina skitiga ridbyxor i deras fin tvätt då =) HAHA ! Nej jag får behärska mig och försöka tvätta hos mamma istället :)

Jag har ju glömt att berättat att jag bakade muffins häromdagen också, riktigt smariga ! Blev chokladmuffins och i några så tog jag i hallon.
Puss


Tapetseringen fortsätter !

Nu håller J på med andra väggen ;) Jag tvättar fortfarande och har städat så resten av  veckan blire plugg, plugg och plugg !!


fondväggen klar !

Igår efter jobbet så red Anette & jag en längre tur som jag tror var 3,5 eller 2,5 mil. Det gick super som vanligt och sen åkte jag hem och såg hur fondväggen hade blivit :) Jag blev jättenöjd med resultatet !!


 
Nu är det bara tre väggar kvar som ska vara svarta typ :)
Får jag höra lite åsikter nu!!

Puss

Näst sista helgen på Ica

Igår ikväll var Jonas, jag, Björn & Elin ute på mastis. Det var roligt men ibland tyckte jag det var dålig musik som spelades. Nu sitter ja hemma hos pappa och väntar på att jobba. Emelie och Evelyn åkte med till storfors i morse, de hade verkligen haft en partykväll :)
Efter jobbet blire en långtur med Doolie & sen när ja kommer hem så hoppas jag att sovrummet är tapetserat så ska jag ta bilder och lägga ut i sånna fall så får vi se vad ni tycker.
Ha en trevlig dag så länge !!
Puss

Helgen snart slut .. =(

Måste tipsa om after worken på mastis igår ! Vilken gooood mat det var ! Det kostade 50 kr och då fick men en drickesbiljett också. Typ om man använder biljetter till en cider som kostar 49 kr så blir det ju mat för bara en kr. Det bästa var ju att man kunde äta hur mycket man ville =)
Eftersom jag var nykter så drog vi ut i skärgårn med min racer en snabbis och sen hem till mig och mös. Vi kollade på Hide & Seek och filmen slutade på ett sätt som ingen av oss hade sett någon gång. Konstigt tyckte vi men sen läste vi på filmen och kollade att det faktiskt fanns tre olika slut ;)
Sen körde jag hem Elin som bor mitt ute i ingenstans, tur att Emma följde med så jag slapp att åka själv hem ifrån skogen .. Kollat för mycket på film =)

Ikväll kanske jag ska ut men vi får se, jag blir iaf nykter för jag ska köra och jobba imöra :)
Efter jobbet så blire en tur med Doolie.
Puss


Helgen har börjat

Inatt fick vi sova i sängen iaf :) Jonas & jag har slipat klart i sovrummet nu iaf men guud vad det var damm överallt !! i helgen kommer det förhoppningsvis bli tapeterat. Ska bli så snyggt !!
Idag var jag faktiskt i skolan & Ebba, ja, Martin & Rickard ledde idrottslektionen och vi fick alla MVG ! :)
Vi pratade även om kanske ta en tripp till Liseberg =)

Glömt att berätta att min kära bil funkar nu oxå ! Är en riktigt racer :D
Nu ska jag åka till stallet för sen blire after work med tjejerna på mastis !

Puss

Hemma onsdag

Måste ju erkänna att vi har sköna soffar iaf att sova i :) Idag är jag hemma och pluggar samt ska städa upp mer damm i sovrummet så han kan fortsätta där sen. Börjar bli väldigt stressad över att det är mindre än en månad kvar till studenten och att alla uppgifter ska vara inlämnade innan det .. ;)
Puss

Tisdag

Idag var jag i skolan isväng sen slappat hemma tills farmor & farfar kom på besök. Farmor hade med sig min balklänning så nu blir det att varken att gå ner eller gå upp i vikt passar den bra ! :)
Jonas har börjat slipa på tapeterna i sovrummet nu så de nya vackra kan komma upp, jag får sova på soffan i natt för han tyckte inte att det var bra att sova där inne med så mycket skit i luften.
Imorgon & på torsdag är jag ledig i från skolan men imöra ska Vicky hjälpa mig i paddocken och på torsdag så ska jag kolla när Doolie hoppar.
Puss


Första dagen i skolan på länge

Idag har jag varit i skolan på första gången på hur många veckor som helst, kändes lite konstigt men ändå skönt för vi har ju inte direkt långa dagar ! :)
Efter lunch gick jag & tjejerna ner på stan & jag hittade faktiskt lite grejer & sedan gick vi och fikade :)

Klänningen ska farmor få göra lite ändringar på så jag blir nöjd.

hoppas eran vecka började bra !
Puss

Min helg

Har haft hundarna fredag & lördag, vilket jag har tyckt varit jätteroligt men Tussi börjar tycka att komma till mig är för mycket bootcamp liknande :) Hon tycker det är roligt i början men sen väldigt jobbigt medans skrållan är super pigg hela tiden !
Ifredags avslutade jag min praktik ute vid marieberg & är nu även inskriven som vikarie i Kristinehamn :)
Under dagen då så besiktade pappa min kära bil som inte gick i genom .. Skithöga CO-värden men är inte så konstig när bilen endast gått på tre cylindrar. Men min loverboy har beställt hem grejer till bilen som kommer under veckan så då ska den förhoppningsvis gå igenom !
I lördags var jag på mastis men tjejorna, hade jätteroligt & det var många lakris-shotar inblandade under kvällen !!
På söndagen väckte Jonas mig efter kl 11 då vi skulle iväg på kalas för svärmor skulle firas. Då var det bara att tvätta bort gårdagens smink & borsta tänderna. Efter kalaset så åkte Nettan & jag till Rönningen för att titta på Vicky som tävlade, hon är verkligen super på dressyr vicky ! Sedan for vi till Lundsberg & tog en ridtur :)
Har som sagt varit ledig i helgen men har funnits att göra iaf :)


Skrållan är den lilla vovven & Tussi den stora. Min minsta syster träffade de i helgen & hon kallade dem bebis vovve & pappa vovve :)

Sleten

Hej folket ! Tyvärr är jag för trött att berätta om helgen nu men lovar att skriva imöra ! :)
Puss

praktik och föredrag

Har gått med sjuksköterskan idag en sväng och sen har jag varit på föredrag om smärtlindring. Jättebra måste jag säga !! :) Intressant om olika smärtor som finns & hur man lindrar smärta in till det sista andetaget.
har varit ute på en promenad förut men gick inte långt innan knäet började krångla igen. Har varit jättebra ett tag nu men självklart kommer det tillbaka som vanligt. Sitter och kollar på efterlyst just nu, måste säga att det är en av mina favvis program !
Puss

Pärlan

ska besiktas på fredag & pappa är snäll och gör det för jag jobbar då :)
Tvätten sen igår blev inte klar så håller fortfarande på med den !
Puss

helgen planer ?

Jag är grymt sugen på att göra något roligt i helgen ! Typ åka till Liseberg eller vingåker :) Varför inte till Ullared ?! Annars finns ju de lite kortare resorna till nykroppa och handla en korv. Någon som är sugen att hänga på i helgen ifall bilen blir besiktad ?

Puss

2,3 & 4 maj ..

Ifrån fredag så har dagarna gått så snabbt för det var mycket som skulle göras. Har varit hästvakt & haft hundarna.
Har även hunnit med att jobba under helgen på Ica. På kvällarna har jag, Mr J & Björn cyklat och åkt inlines till skärgårn. På lördagen så cyklade jag & hade Tussi i kopplet då hon helt plötsligt tar tvärnit & stannar vilket gör att jag ramlar av cykeln ! Som tur landade jag på gräset & grabbarna fick sig ett skratt ! ;)
Idag har jag varit på marieberg mellan 7-16. Imorgon är jag ledig, men ska kolla på hästhoppning på kvällen i LS.
Nu väntar tvättmaskinen som är klar .. 
Puss


1 Maj

Igår var enda dagen på veckan som jag är ledig. Fick besök av pappa & sen åkte till storfors & hämtade volvon. Vi grillade igår igen, börjar redan tröttna på det även fast sommaren inte ens har börjat ordentligt än :)
Igår skrevs även papprena på min bil över till pappa för att det ska bli billigt, vi har försäkrat den så nu är bara besiktningen kvar .. blir väl säkert något de klagar på men då får man ju iaf köra en månad innan det är körförbud ! ;)
Idag börjar ja kl 13.30- 21 sen ska jag hämta vovvarna !! :)

Hur har eran Valborg varit ?
Puss

RSS 2.0